Wij testen: Veho Outdoor Mini

Wij hebben de Veho Outdoor Mini al een aantal weken en het bevalt ons erg goed. Hij is klein en dus erg handig om mee te nemen, of het nou in je jaszak of tas is. Ook kan hij tegen water en kan hij makkelijk tegen een stootje.

Voordelen:veho1veho2

De kleine speaker is stevig, klein en kan verbonden worden door bluetooth. Ook heeft hij voor de apparaten die geen bluetooth hebben een audio in ingang. De outdoor speaker kan erg hard, en kan dus zelfs met stevige wind verstaanbaar zijn. Er zit aan de zijkant een clip die je eraf van halen en dus daardoor kan je de speaker zelfs ophangen in de douche, en kan je hem aan je broek hangen als je aan het lopen bent buiten. De kleine speaker is druppel bestendig, dus een duik in een meer kan hij helaas niet overleven. De speaker kan op het hardste niveau 4 uur mee. De knopjes aan de zijkant (drie in totaal) zijn erg gunstig en werken erg goed, je kan er mee doorspoelen, terugspoelen, harder, zachter en uitschakelen.

 

Nadelen:

De zwarte banden die om de speaker op de hoeken en zijkanten zit, wij denken dat dit is voor extra grip of bescherming? Deze laten helaas een beetje los. Voor de rest zijn wij nog geen nadelen tegengekomen.

 

Deze speaker is stevig, waterbestendig, draadloos en klein.

Wij hebben hem gekocht op www.coolblue.nl (CoolBlue Veho Outdoor Speaker)

 

 


 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *