Wij proeven: Starbucks Snowball Frappuccino

image003

Een tijdje terug was ik in de Starbucks om een “frappuccino” te halen. Dit is een ijskoffie (die je trouwens ook zonder koffie kan bestellen!) waar de meeste mensen slagroom en siroop op doen. De frappuccino is echt mijn go-to drankje bij de Starbucks. Ik zag op een bordje staan dat ze deze keer een “Snowball Frappuccino” hadden. Ik dacht: ik waag het erop. Toen ik mijn drankje kreeg, viel me al gelijk op dat hij helemaal wit was, heel erg toepasselijk dus! Toen ik het proefde, smaakte ik een soort anijs- en amandelsmaak. Er zat ook wat basterdsuiker bovenop, wat het ook wat lekkerder maakte. Persoonlijk ben ik niet zo’n liefhebber van anijssmaak, dus ik zal dit drankje niet meer snel bestellen. Wel leuk als je is iets anders wil proberen en als je van anijs houdt!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *