Wij kijken: The Mortal Instruments: Shadowhunters

9b0dbeac-91a8-4464-9079-861f2891cf50

Netflix heeft al wat aardig fantastische Netflix-originals gemaakt, zoals “Orange is the new black”. Twee weken geleden is er een nieuwe bij gekomen: The Mortal Instruments Shadowhunters. The Mortal Instruments is een serie van boeken geschreven door Cassandra Clare. Een paar jaar geleden werd al een film geproduceerd van een van haar boeken: “The Mortal Instruments: City of bones” (stad van de beenderen). Zelf heb ik deze film niet gezien, maar wel goede verhalen gehoord over de boeken en de film.

Netflix heeft dus een serie gemaakt gebaseerd op “The Mortal Instruments” van Cassandra Clare. Toen ik het plaatje van de serie zag bij de nieuwe series en films die Netflix had, was ik niet gelijk razend enthousiast, maar na een week heb ik het toch geprobeerd, omdat ik super nieuwsgierig was. Na de eerste aflevering was ik al verslaafd, het pakte me gelijk en ik snapte niet waarom ik het niet gelijk had aangeklikt toen ik het voor de eerste keer zag! De serie gaat over een meisje, Clara Fray die een “Shadowhunter” blijkt te zijn en deel uitmaakt van een wereld waar een oorlog dreigt uit te breken. Naast dat er zeker wat knappe jongens in zitten, is het een heel leuk verhaal, wat in het begin heel ingewikkeld en vaag is, maar later goed wordt uitgelegd.

Deze serie is dus echt een aanrader! Het nadeel is wel dat Netflix elke woensdag 1 nieuwe aflevering erop zet en je dus niet alles achter elkaar kan kijken, maar misschien is dat ook maar beter! 😉

Shadowhunters Season 1 Preview

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *