Wij testen: Dopper zeegroen

2016-01-22 16.28.28

De dopper: Iedereen kent hem en een hoop mensen hebben hem. De dopper is een waterfles, ontwikkeld om het drinken van kraanwater te ondersteunen. Ook willen de makers van de dopper de berg afval van plasticflesjes verkleinen en bij aankoop van een dopper help je bij aan drinkwaterprojecten in Nepal. Ik had voordat ik deze dopper had een witte, maar deze ging kapot. Ik besloot om een nieuwe te kopen, omdat het echt een hele fijne en vooral een leuke waterfles is. Ik zat te twijfelen tussen paars en zeegroen, maar in de winkel stond werd ik meteen verliefd op de zeegroene dopper. Ik kwam er later ook achter dat de zeegroene dopper tot de mooiste kleur dopper was verkozen. Nu maar hopen dat ik deze niet kapot maak! 😉

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *