Wij proeven: Anna Jones recepten uit Jamie magazine

Het nieuwe Jamie magazine zag er zo mooi uit, dat we meteen een paar recepten hebben uitgeprobeerd. De keuze viel op de recepten van Anna Jones, die laten zien dat vegetarisch eten niet saai en heel lekker kan zijn.

Voor een afternoon snack maakten we de hummus van rode linzen en citroen. Bij mij werd hij een beetje droog, maar met wat creme fraiche was dat probleem opgelost. Het resultaat was lekker, maar de smaak leek vooral op pindakaas.

Boeddhamaaltijd

We aten de Boeddha-maaltijd  als avondeten. De basis hiervan wordt gevormd door een pasta van veel verschillende kruiden en specerijen, die samen een heerlijke combinatie vormden. In plaats van rijst aten we er een naan-brood bij.

Meer recepten van Anna Jones vind je in het Jamie magazine van januari 2016, of in haar kookboek “Een nieuwe manier van koken“.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *