Wij testen: Pull through braid

2016-01-22 16.50.27

Ken je dat gevoel? Je kijkt een youtube-video over “Easy hairstyles”, en geen enkele van die ‘makkelijke’ haarstijlen zijn makkelijk, maar super ingewikkeld met allerlei verschillende soorten vlechten. Het ziet er fantastisch uit, maar zijn echt ontzettend moeilijk om te maken. Dit dacht ik ook over de “Pull through braid” totdat ik het probeerde. Deze haarstijl bleek helemaal niet zo lastig te zijn, maar zag er super uit! In de link hieronder vind je de video waarin deze haarstijl wordt uitgelegd, het is een van de laatste haarstijlen van de video.
Het is makkelijker dan het lijkt en als ik het kan, kan jij het al helemaal!
Nog een kleine tip: gebruik kleine doorzichtige elastiekjes, die vallen een stuk minder op!

Pull through braid tutorial

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *