Wij kijken naar: How I Met Your Mother

download

How I Met Your Mother is mijn favorite serie op Netflix. Het gaat over een jongen die Ted Mosby heet en zijn reis over hoe hij moet worden en wie hij moet ontmoeten om zijn droomvrouw te ontmoeten. De serie begint in het huis van Ted in 2030 waar hij zijn kinderen besluit te vertellen hoe hij hun moeder heeft ontmoet, dit doet hij door middel van flashbacks naar vroeger. Ted Mosby woont in New York en zit elke avond in de bar Maclaren’s Pub, dat onder zijn appartement zit. Hij woont daar met zijn studie vriend Marshal Eriksen die verloofd is met Lily Aldrin. In de eerste aflevering ontmoet Ted Robin Scherbatsky en is meteen smoor verliefd op haar. Ted Mosby is vrienden met Barney Stinson, Barney Stinson is een echte rokkenjager en beweert dat hij de beste vriend van Ted is.

How I Met Your Mother, oftewel HIMYM is een comedy serie, de serie bestaat uit 9 seizoenen. Een aflevering duurt ongeveer 20 minuten en er zitten ongeveer 25 afleveringen per seizoen.

Ik ben verslaafd aan deze serie en ik heb het nu al ongeveer 6x helemaal gekeken. De serie is Amerikaans en er spelen een aantal beroemde acteurs in, zoals Neil Patrick Harris, Jason Segal en Allison Hannigan.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *