Wij testen: Mua Mega Volume Mascara

mua

Ik ben verslaafd aan Make-Up, ik koop zowat alles in de Kruidvat want daar hebben ze de meeste “Drugstore” Make-up. Essence, Catrice Cosmetics, NYC, Rimmel etc. Maar sinds kort verkopen ze ook MUA.

MUA staat voor MakeUpAcademy. De Make-up is van goede kwalieit en goede pigmentatie. Een tijdje geleden kocht ik twee mascara’s, de MUA Volume and Lenght en de MUA Mega Volume, ik heb vandaag voor het eerst de MUA Mega Volume op en ik ga jullie vertellen wat ik ervan vind.

De verpakking is schattig, roze en het borsteltje is buigbaar en erg handig om mascara mee aan te brengen. De kleur is niet zwart maar een natuurlijke zwart bruine kleur, het staat veel natuurlijker. Ook is de volume die de mascara geeft erg goed voor het geld dat ik eraan heb besteedt. Ik had niet verwacht dat hij zo goed zou zijn.

 

Ik raad deze mascara echt aan voor extra volume voor ook wel korte wimpers. Het geeft veel volume en het brengt makkelijk aan.

Site van MUA

Je kan de mascara vinden op deze pagina van MUA: MUA Mascara (het is een Engelse site)

Je kan de mascara ook kopen in de kruidvat, voor €5

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *