Wij testen: Snapchat

dfsds

Snapchat, wie kent het niet? Dé socialmedia om te laten zien wat je dagelijks doet. Vandaag ga ik vertellen wat ik van deze socialmedia vindt.

Snapchat is een socialmedia app waarbij je foto’s naar elkaar stuurt die een aantal seconden zichtbaar zijn en daarna verwijderen. Je kan je foto’s sturen naar mensen persoonlijk, of de foto’s in je verhaal zetten. In je verhaal staan de foto’s die je die dag hebt gemaakt en in je verhaal hebt gezet. Al je vrienden kunnen deze foto’s zien en opnieuw bekijken, de foto’s of filmpjes die je hierin zet blijven 24 uur staan. Het logo van deze app is een spookje, en die krijg je ook te zien als je de app opent. De kleur is geel en dat maakt de app erg vrolijk.

Ik ben dol op Snapchat, ik zet er elke dag wel meer dan 10 foto’s op en ik kan geen dag zonder. Sinds kort kan je een profielfoto hebben van een paar foto’s achter elkaar en dat is iets nieuws. Ook kan je filters met je gezicht gebruiken, dit is een leuk idee maar zelf heb ik dit niet op mijn versie van Snapchat. Je kan ook filmpjes laten terug spoelen, in slomotion en sneller laten gaan, ook dit heb ik niet in mijn versie. Dat is erg jammer.

Deze socialmedia is erg beroemd, maar wordt toch steeds minder leuk. Voor de leuke filters moet je uiteindelijk geld gaan betalen en dat is toch wel erg jammer.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *