Wij testen: Garnier Honinggoud

Laatst was mijn shampoo en conditioner op en wilde ik weer eens een keer iets anders proberen. Ik gebruik al jaren de Andrelon Zomberblond shampoo en conditioner en was hier eigenlijk altijd best tevreden over geweest. Toch wilde ik iets nieuws. Ik had al wat reclames gezien 2016-02-03 19.03.32 (2)over de “honinggoud”-lijn en had het product meerdere keren in de Kruidvat zien staan. Toen ik het had gekocht viel me als eerste een heel groot voordeel op: het rook echt fantastisch, ook als je lekker onder de douche staat. Toen ik mijn haar waste, voelde ik eigenlijk al gelijk wel verschil met mijn normale shampoo en niet echt op een hele positieve manier. Mijn haar voelde na het wassen ook helemaal niet zacht aan, zelfs het tegenovergestelde. Mijn haar zat vol met klitten en ik moest eigenlijk gelijk na het wassen wel mijn haar borstelen. Meestal was ik mijn haar 1 keer in de twee dagen, maar mijn haar was al best snel weer vettig, dus zou ik mijn haar elke dag moeten wassen.

Al met al dus niet echt een succes, ik zal eerst deze producten moeten op moeten maken, maar ik kijk ernaar uit om weer mijn oude vertrouwde zomerblond-lijn te gebruiken!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *