Wij testen: Colorswitch

Je ziet jouw vriendin een spelletje spelen, je vraagt welk spelletje het is en je bent binnen 5 minuten verslaafd. Herkenbaar? Dit gebeurde bijunnamedvoorbeeld met de game “Flappybird”. Het was een enorme hype, maar werd later verwijderd uit de app-store. Telefoons werden meer waard als je dat spelletje op je telefoon had. Gekkenwerk. Maar nu is er een spelletje dat hier een beetje op lijkt: colorswitch. Het zal natuurlijk nooit zo’n succes worden als flappybird, maar het is een leuk spelletje en ik heb het al heel veel mensen zien spelen. Je moet je balletje omhoog ‘tikken’ en je mag alleen door hindernissen die dezelfde kleur zijn als jouw balletje. En natuurlijk niet te vergeten: het balletje kan van kleur veranderen. Een enorme hit is het misschien niet, maar zeker wel de moeite waard om te downloaden.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *