Wij testen: Lifesum

Eten. Hoeveel mag je, wat is nou gezond en hoe ga je ermee om? Dit zijn vragen die iedereen zichzelf stelt.

Ik had de afgelopen weken geen idee meer hoeveel ik mocht eten, of ik nou een goede “eetdag” had of lifesum_apps_showcaseniet. Daarom downloadde ik deze app.

Lifesum is een app waarmee je kan invoeren wat je de hele dag door eet. Al die calorie├źn worden bij elkaar opgeteld en zo kan je zien hoeveel je nog mag eten. Je krijgt ook elke dag een dagwaardering over hoe gezond jouw dag was. Ook kan je vertellen hoeveel water je hebt gedronken en wat zij adviseren.

Een hele fijne app dus en als jij heel erg in de knoop zit met jouw eetpatroon, zou ik deze app zeker aanraden. Je moet er wel van houden om alles vast te leggen wat je eet en er kan wel een beetje tijd inzitten, maar eigenlijk werkt de app ook gewoon heel fijn en is dit
snel gebeurd.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *