Wij testen: Instagram

Instagram is een social-media dat iedereen wel heeft, je kan foto’s plaatsen van gebeurtenissen waar je bij was, of foto’s van jezelf delen met je vrienden.

In je foto’s kan je mensen taggen, een locatie aangeven, en een leuk filter over je foto doen. Maar na de foto’s kunnen er ook filmpjes worden geplaatst, hier kan je ook filters over heen doen. Je kunt de foto’s maken met je camera op Instagram, maar ook uit je gallerij kiezen.

Instagram kan je koppelen aan je: Facebook en Twitter. En je kan je vrienden op zoeken om ze te volgen, en dan kunnen ze jou ook terug volgen. Je kan je account open zetten, dit houd in dat iedereen zonder jouw toestemming op je account kan kijken. Maar je kan je account ook dicht doen, dit betekend dat je mensen moet toelaten op je account. Je kan de foto’s van andere mensen liken, en er onder reageren.

Als je nog geen Instagram hebt mis je echt heel veel, je kan er heel veel mee. Ook heel veel bedrijven hebben Instagram, maar ook beroemde mensen.

Veel plezier met deze app!

Volg ons ook even op Instagram: @weekpeak Ons Instagram account

dfs

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *