Wij kijken: The Divergent Series: Allegiant

Heey allemaal,

Vandaag was het dan zover: ik ging naar “Allegiant”! Ik heb er ongeveer een jaar op gewacht, maar het was zeker het wachten waard. allegiant-header-fi

Allegiant is het derde deel in de “Divergent-serie”. De boeken zijn geschreven door Veronica Roth en zijn later verfilmd met Shailene Woodley en Theo James in de hoofdrollen. Ik heb zelf alle boeken van de serie gelezen en heb hier ontzettend van genoten. De films vond ik meestal dan ook tegenvallen, omdat de boeken gewoon zo ongelooflijk goed waren.

De film zelf was echt heel goed en spannend. Het was wel heel anders dan het boek, maar hier stoorde ik me eigenlijk helemaal niet aan. Wat ik vooral zo leuk vond aan de film, was dat er veel vanaf Four’s (Tobias’) perspectief werd laten zien. Allegiant is ook vanuit twee personen geschreven: uit Tris en Four. Dit zag je heel duidelijk terug in de film, maar Tris was natuurlijk nog steeds de echte hoofdpersoon.

Een echte aanrader dus! Echt gaan kijken als je de andere delen hebt gezien, maar als je de eerdere delen niet hebt gezien, raad ik het je wel aan om die eerst te kijken, anders zul je er weinig van begrijpen. We moeten nog even wachten tot 2017 voor de laatste film van de serie “Ascendant”, maar ik kan niet meer wachten!

~The Divergent Series: Allegiant Trailer

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *