Wij testen: Tweezerman Wimperkruller

Wij hebtweezerman-1034-r-classic-lash-curler-big-2ben al een jaar ongeveer deze wimperkruller van Tweezerman, en omdat ik hem de laatste tijd elke dag gebruik en omdat hij zo goed werkt, wil ik vertellen wat het precies is en hoe het werkt en wat ik er zo fijn aan vind.

De Tweezerman Wimperkruller, althans die wij hebben, is ijzer achtig en heeft een paars kussentje zodat je wimpers tijdens het krullen niet beschadigd kunnen raken.

Een wimperkruller zorgt ervoor dat je wimpers langer kunnen lijken dat dat ze zijn door ze in de wimperkruller te doen, en die dicht te duwen met de handvaten die er aan de zijkant zijn. Veel mensen lijken dit eng maar het is niet gevaarlijk en je kan onmogelijk in je ogen komen. De wimperkruller is sinds kort erg populair en veel mensen hebben het, er zijn wimperkrullers van zoveel merken, maar het ene merk is meestal wel beter dan het andere.

Ik had vroeger nooit lange wimpers en daarom gebruikte ik deze wimperkruller om ze wat langer te laten lijken. Toen mijn wimpers begonnen te groeien en nu al aardig lang zijn, gebruik ik de wimperkruller nogsteeds en geeft het echt een mooi effect met veel volume. Ik raad een wimperkruller aan aan iedereen, en dan kopen ze het ook. Ze vertellen me dan dat ze het echt heel fijn vinden.

Koop hier dezelfde wimperkruller als wij hebben:

Tweezerman Wimperkruller – Douglas

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *