Wij testen: Garnier BB-cream PureActive

Veel mensen dragen foundation of zelf helemaal niks. Zelf vind ik foundation te zwaar, maar wil ik nog wel iets op mijn huid smeren, omdat ik dat mooier vind. BB-cream is een middenweg. Het is eigenlijk een soort gekleurde dagcrème en is dan ook meestal goed voor je huid, in tegenstelling tot de meeste foundations.

Ik las in de ‘CosmoGirl’ dat de BB-cream van Garnier erg fijn en goed was, dus ik waagde de gok. Het product zelf vond ik wel aan de dure kant: ongeveer 10 euro. Ik ben dan ook een scholier die moet leven van haar zakgeld, dus voor sommige mensen zal dit een vrij normale prijs zijn. Het bijzondere aan de PureActive-BB-cream is dat deze ‘anti-imperfection’ is en dus meehelpt met het verwijderen van mee-eters en puistjes. Dit was voor mij een echte eye-opener: een gekleurde dagcrème die mij er verzorgd uit liet zien en ook nog goed voor mijn huidIMG_7937 was!

Ik had de dure crème dus toch maar gekocht en ik was gelijk in de wolken. Later heb ik nog andere BB-creams geprobeerd, zoals van ‘Maybelline New York’, maar die haalde het bij lange na niet bij deze BB-cream. De crème wordt na een paar minuten door je huid opgenomen en dan zie je de crème helemaal niet meer zitten. Zelf hou ik er ook van als je huid niet helemaal mat is, maar ook niet te vettig. Deze crème maakt dit helemaal waar. Toen de producten van Garnier in de uitverkoop waren, had ik gelijk weer twee tubes gekocht en ik ben bijna al weer door de eerste heen. Nog een tip: vaak zijn er bij de Kruidvat aanbiedingen op de producten van Garnier, daarmee kun je dit product net iets goedkoper uitproberen!

~

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *