Wij testen: Iphone 6s

De nieuwe Iphone 6s van Apple is een tijdje geleden op de markt gekomen, ik heb deze tot mijn beschikking en ik kan niet wachten om jullie mijn mening van deze telefoon te geven! Nieuwschierig? Lees dan snel veder!

sdfs

Apple heeft de Iphone 6s een tijdje geleden uitgebracht, maar het is nogsteeds de nieuwste telefoon van Apple. De telefoon heeft een sterkere achterkant dan de Iphone 6 en is dus moeilijker te verbuigen. Hij heeft 3D touchscreen, dat houdt in dat het scherm van de telefoon in  de gaten heeft hoe hard je op het scherm tikt. Hierdoor kan je sneller specifieke dingen aanklikken in apps voordat je zelfs hebt geopend! Het heeft touchID waarmee je dus met je vingerafruk je telefoon in kan zonder een code te hoeven typen. Dit werkt handig, en is erg snel. De telefoon is sneller dan alle andere Iphones. Hij is beschikbaar in vele kleuren: Space Grey, Rosé Gold, Silver en Gold. De zijkanten van de telefoon is verstevigd en krassen zijn er minder goed op te zien.

 

Mijn msdfening: Ik vind de Iphone 6s erg fijn, hij werkt snel, hij is goed beschermd. Maar toch vind ik dat hij heel duur is, natuurlijk, het is wel een Apple telefoon. Het is het nieuwste model en dat is soms heel erg irritant omdat sommige dingen daarop nog niet perfect zijn ingesteld. Voor de rest raad ik deze telefoon echt aan.

 

Meer informatie over de Iphone 6s? http://www.apple.com/nl/iphone-6s/

 

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *